Labyrint Training

Voor Wie

Voor iedereen die zelf vindt dat er een probleem is. Die daar aan wil werken en gemotiveerd is om beter te worden. Het maakt ons niet uit wat jouw problemen of (pijn)klachten zijn of hoe specifiek jouw situatie is. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die bij jou past.

 

Neem contact op

 

Het disfunctioneren in de basis van je systeem… waar je altijd op hebt kunnen vertrouwen werkt ineens of langzaamaan niet meer….

Rob, 56 jaar – Iemand vroeg aan mij toen ik voor mijn werk stond hoe het met mij ging? Er knapte iets in mij en van het een op het andere moment was ik een emotioneel wrak.

Klachten

We zien veel mensen met chronische pijnklachten zoals bijvoorbeeld hoofd-, nek-, schouder-, en rugklachten. Whiplash, fibromyalgie, bekkeninstabiliteit of licht- en geluidsintolerantie.

Ook chronische vermoeidheid en psychische klachten als burnout, depressie, trauma’s en angstklachten. Of combinaties van klachten. Maar ook mensen met blijvend letsel kunnen we verder helpen op vele vlakken.

Lees eens wat onze cliënten schrijven die al bij ons geweest zijn. Klik hier.

 

Misschien zijn er problemen van lang geleden….of een opstapeling van problemen. Je komt er niet meer uit….

Anoniem – De lijst met klachten was dusdanig lang, dat ik op een punt kwam dat ik me afvroeg of en hoe ik daar ooit uit zou komen. Er is niets vervelender dan op zo’n punt te komen.

Je doet koste wat het kost je best….je wilt meer….maar het gaat niet, je loopt vast….

Anoniem – Ik kreeg lichamelijke klachten en sliep erg slecht maar negeerde deze signalen om het rustiger aan te doen, tot ik uitviel en toch ineens thuis kwam te zitten.

Uniek

Het maakt niet uit of je nog nooit hulp hebt gehad of misschien al vele trajecten hebt doorlopen. Wij bespreken met jou wat jij nodig hebt en wij gaan niet herhalen van wat je mogelijk al gehad of gedaan hebt. Jij bent uniek en dat zijn wij ook.

 

Vrijblijvend

We starten altijd met een vrijblijvende intake.

Lees meer

Kennis

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn zeer deskundig.

Lees meer

Betrokkenheid

Ons product is aandacht en verbinding.

Lees meer

Persoonlijk en duurzaam

Persoonlijke interventies die de rest van je leven waardevol zijn.

Lees meer

Labyrint Training