Labyrint Training

Cliënten

Welkom op de website van Labyrint Training. Het feit dat je nu deze pagina aan het lezen bent, geeft aan dat er een probleem is. Om het probleem of de problemen op te lossen is er altijd een verandering nodig. Veranderingen zijn vaak niet simpel. Iets wat je al jaren op een bepaalde manier gedaan hebt, laat zich zomaar niet veranderen. Bijna iedereen heeft hulp nodig bij het leren veranderen. Iemand van buitenaf die je attent maakt op hoe je dingen doet, hoe je met dingen omgaat. En dan is het aan jou wat je daarmee wilt.

Het is jouw leven en het zijn jouw keuzes. Dat is iets wat je regelmatig voorbij zal horen komen. Wat wil jij! Wij kunnen je vervolgens helpen om te werken aan de weg naar dat doel. Wat het ook maar is. De manier waarop Labyrint Training dit benadert is over het algemeen anders dan gemiddeld. Jij loopt jouw weg en wij zijn er om je hierbij te helpen, te spiegelen soms te confronteren. De weg die je loopt is persoonlijk en hulp die je graag zou ontvangen is ook persoonlijk. Daar gaan wij tot een bepaalde hoogte in mee.

Waarom tot op bepaalde hoogte? Dit is de kracht van Labyrint Training. Wij trekken de grens wanneer wij zien dat je gedrag, gedachten, gevoel of pijn in stand aan het houden bent. Dat heb je namelijk zelf vaak niet zo in de gaten. Dat werkt voor iedereen zo. Dit kan lastig, pijnlijk en/of confronterend zijn. Dit gaan we niet uit de weg, want daar ligt de sleutel van de verandering, de sleutel om beter te worden.

Neem contact op

Vertrouwen

Dit kunnen we pas doen als we elkaar vertrouwen, als er een verbinding is. Onze benadering kan ook erg verwarrend werken en die verwarring geeft ruimte tot nieuwe inzichten. En dan weer verder werken met deze nieuwe inzichten. Ontdek alles over onze werkwijze.

Het maakt ons niet uit wat de problemen en/of klachten zijn. Hier kun je meer over lezen op de pagina ‘voor wie’. We hebben diverse specialisten die ingezet kunnen worden.

Benieuwd hoe wij andere personen hebben geholpen om succesvol te veranderen? Onderaan elke pagina kun je lezen wat anderen vonden van een interventie bij ons. Wil je liever persoonlijk contact. Geen probleem. Bel gerust met Alice 06-46291228 of Cyril 06-17602447

Onze basis is ons zoveel mogelijk voegen naar jou en wat voor jou werkt i.p.v. andersom. Een weg naar een gevoel van persoonlijke vrijheid. Zelf de regie weer overnemen van je eigen leven. Dit kan heel bevrijdend zijn voor nu maar ook voor de rest van je leven.

Ga jij het aan? Je bent welkom.

Vrijblijvend

We starten altijd met een vrijblijvende intake.

Lees meer

Kennis

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn zeer deskundig.

Lees meer

Betrokkenheid

Ons product is aandacht en verbinding.

Lees meer

Persoonlijk en duurzaam

Persoonlijke interventies die de rest van je leven waardevol zijn.

Lees meer

Klachten

Niet tevreden?

Wanneer onze dienstverlening niet naar wens is verlopen of wanneer u een klacht hebt, horen wij dat graag van u. U kunt contact opnemen met Laura Havinga 06-30189110. Samen met u wordt gekeken naar wat nodig is.

 

Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz)

In het kader van de Wkkgz zijn wij aangesloten bij de onafhankelijke klachtenregeling en geschillencommissie van erisietsmisgegaan.nl

Alice Smit is zelf ook aangesloten bij de P3NL (Federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen) klachteninformatie-p3nl

 

Labyrint Training