Labyrint Training

Je zoekt een goede plek waar je een cliënt of medewerker met een gerust hart naartoe kan sturen om beter te worden? Een plek waar ze goede, vlotte en blijvende resultaten behalen? Je wilt de mensen weer in hun kracht zien functioneren? Welkom bij Labyrint Training.

Als onafhankelijk bedrijf handelen we snel en effectief. We starten altijd met een vrijblijvende intake. Wij bieden multidisciplinaire, eclectische, maatwerk interventies die grotendeels individueel zijn en uitgebreid kunnen worden met semi-individueel. We zijn flexibel in de inhoud van onze interventies en gaan zelfs naar onze cliënten toe als dat nodig is. Er is geen wachtlijst. De specialisten die nodig zijn, worden ingezet en deze werken nauw samen. Het team bespreekt dagelijks de processen en de vorderingen. Wij houden van goede communicatie, korte lijnen en samenwerking met alle betrokkenen.

Nieuwsgierig hoe onze interventies eruit zien klik hier om door te gaan naar onze pagina ‘werkwijze’.

Casus bespreken?

P. van den Boom, bedrijfsarts – De specialisten van Labyrint Training zijn slagvaardig en hebben een focus op het belang naar terugkeer naar werk, zonder het belang van de cliënt uit het oog te verliezen. Ik vind daar deskundigheid, creativiteit en maatwerk. We zitten op één lijn. Zij bieden snelle resultaten en staan open voor mijn input. Er is intensieve samenwerking als dat nodig is.

Onze unieke duurzame interventies

Na de vrijblijvende intake, wordt er contact opgenomen. Afhankelijk van je relatie tot de cliënt/werknemer geven wij een terugkoppeling wat nodig is. Daarbij nemen wij uiteraard de privacy wetgeving in acht. Vaak leggen we onze manier van werken ook nog even weer uit. Je kunt dit ook nalezen in werkwijze. Wij sturen u vervolgens een offerte, zodra wij deze getekend ontvangen hebben starten we meteen met de interventie. Dit houdt in dat wij cliënt bellen en een eerste afspraak op korte termijn inplannen.

Wij hebben meerdere mogelijkheden binnen het offerte traject. Afhankelijk van de cliënt. Vaak is het ons na het eerste gesprek voldoende duidelijk en komt er één vast bedrag. Voor dit bedrag doen we alles. Van traumabehandelingen (EMDR) tot werkre-integratie. Maar ook dat de cliënt ten alle tijden op ons kan rekenen bij een terugval. Een of meerdere terugvallen horen erbij. Soms al snel en soms nog na maanden. Dit valt allemaal binnen het offertebedrag. Zo creëer je duurzame oplossingen.

Bij zeer intensieve interventies bestaat de mogelijkheden om die gespreid te betalen. Dit doen we in gezamenlijk overleg.

 

Exploratieve fase

Als wij na het eerste gesprek twijfel hebben over bijvoorbeeld leerbaarheid van een cliënt of andere zaken die nog niet helemaal helder zijn, vinden wij het fijn om te starten met een exploratieve fase. In deze fase gaan wij onderzoeken wat een cliënt wil en aankan en hoe wij hierop de juiste aansluiting kunnen vinden. Deze fase wordt verzorgd door een psycholoog en gedragskundige. Er vindt naast diverse gesprekken ook training plaats. Bij (blijvend) letsel wordt ook de medisch specialist in deze fase ingezet. Hierna geven wij aan wat wij verder voor cliënt kunnen betekenen. Voor deze fase ontvangt je een aparte offerte. Daarna bespreken we het vervolg.

 

Duidelijkheid zonder nonsens

Onze communicatie is duidelijk en zonder nonsens zowel naar cliënten en werkgevers als overige verwijzers. Wij zeggen wat we zien en ervaren. Daarbij kunnen we naar alle partijen confronterend zijn. Wij geloven niet in pappen en nat houden, maar in constructief contact waar iedereen alleen maar beter van wordt. Ook als dit niet altijd prettig is om te horen. Gelukkig is onze ervaring dat dit alleen maar gewaardeerd wordt. Zo kan het ook voorkomen dat we een interventie niet aangaan als wij denken dat iemand niet bij ons op zijn of haar plek is. Desgewenst kunnen wij je van advies voorzien wat wel te doen. Wij gaan met niemand aan de slag als wij niet overtuigd zijn resultaten te kunnen behalen.

Verslaglegging

Wij besteden onze tijd liever aan de cliënten dan aan tijdrovende verslaglegging. Aangezien we intensief contact onderhouden met de diverse contactpersonen is er weinig vraag naar verslaglegging. In basis doen we dat dan ook niet. Uiteraard wordt er intern een cliëntendossier bijgehouden met alle belangrijke ins en outs. In sommige gevallen is verslaglegging noodzakelijk en verzorgen wij dit uiteraard op verzoek.

Vergoedingen

Labyrint Training wil onafhankelijk blijven. Dat is één van de belangrijkste redenen dat interventies  niet worden vergoed door zorgverzekeraars. Ook onze eclectische manier van werken (zie ook werkwijze) maakt dat wij niet passen binnen de richtlijnen en protocollen van zorgverzekeraars. Daar willen wij ook niet in passen, dit is een bewuste keuze. Gezien het succes van onze werkwijze zullen wij ook in de toekomst hier geen verandering in aanbrengen.

Onze offertes worden wel geaccepteerd door letselschadeverzekeringen en re-integratieverzekeringen.

Vrijblijvend

We starten altijd met een vrijblijvende intake.

Lees meer

Kennis

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn zeer deskundig.

Lees meer

Betrokkenheid

Ons product is aandacht en verbinding.

Lees meer

Persoonlijk en duurzaam

Persoonlijke interventies die de rest van je leven waardevol zijn.

Lees meer

Labyrint Training