Labyrint Training

Alice Smit

Alice (1962) heeft na het VWO de opleiding tot operatieassistent afgerond en heeft dankzij vele jaren ok-ervaring een uitgebreide kennis van het fysieke deel van de mens opgedaan. De psyche van de mens had ook haar interesse. Het werd haar droom om psycholoog te worden en deze droom heeft ze verwezenlijkt. Zij studeerde Psychologie bij de Open Universiteit Nederland en behaalde daar haar bul in de Gezondheidspsychologie. In de vrije ruimte deed ze alle vakken van de Arbeid en Organisatiepsychologie.

Zij werkte daarna als Psycholoog NIP bij AanZetGroep. Ze volgde de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie en werd EMDR-therapeut. Ook volgde ze de MBCT opleiding en verdiepte zich in de ACT en MOL. Ze richtte AMOS Psychologie op en werd mede eigenaar van Labyrint Training.

Alice heeft oprechte belangstelling voor de cliënt en veel ervaring met een diversiteit aan psychische problematiek, waarbij haar gedegen kennis van de anatomie/fysiologie en medische problemen van het lichaam zeer aanvullend is gebleken. Ze wil niet in ‘hokjes’ denken, maar wil samen met de cliënt ontdekken wat de meest aangewezen interventie is. Betrokkenheid, begrip, warmte, doorzettingsvermogen, rust en geduld zijn woorden die bij haar passen. Ze werkt gestructureerd en zorgvuldig en is pas tevreden wanneer de cliënt ook tevreden is.

Terug naar het overzicht

Labyrint Training